Werkwijze

Voorbehandeling

Verschillende ondergronden vragen om verschillende voorbehandelingen. De juiste technieken in deze eerste fase van het proces zijn van belang voor een mooi en duurzaam resultaat. De voorbehandelingen variƫren van ontvetten, slijpen en schuren tot glasparelen of stralen. Bij het uitbrengen van een offerte zullen wij de benodigde voorbehandeling altijd met u bespreken en toelichten.

Afwerking

Wij werken altijd met een poedercoat systeem van 2 lagen, een primer met een uitzonderlijk goede corrosiewering en een aflak in de door u gewenste kleur. Het is mogelijk om als 3e laag een blanke lak te coaten in hoogglans of matte blanke lak. Natuurlijk zijn al uw persoonlijke wensen bespreekbaar. Wat betreft de kleur heeft u bij ons een ruime keuze, wij hebben ruim 300 kleuren direct op voorraad waarvan we een duidelijk kleurstaal voor u hebben. Is uw kleur hier niet bij, kunnen wij altijd kijken of uw kleur leverbaar is en deze bestellen.

Verpakken en vervoer

Wij besteden aandacht en zorg aan uw product en verpakken alle door ons behandelde producten zodat deze veilig vervoerd kunnen worden. Vervoer van uw opdracht kunnen wij ook voor u verzorgen in eigen beheer.

De Poedercoat Company staat voor flexibiliteit en hoopt u graag tevreden terug te zien!